ripple xvia

Ripple heeft vijf nieuwe klanten aangekondigd voor zijn xVia API-oplossing, waarmee deze bedrijven toegang krijgen tot de snelgroeiende wereldwijde betaalmarkt.

De bedrijven omvatten FairFX (Verenigd Koninkrijk), RationalFX ((Verenigd Koninkrijk), Exchange 4Free (Verenigd Koninkrijk), UniPay (Georgië) en MoneyMatch (Maleisië), aldus Ripple op haar website.

xVia biedt een eenvoudige manier voor financiële instellingen en bedrijven om betalingen naar en van opkomende markten te verzenden met behulp van RippleNet, het gedecentraliseerde, wereldwijde betalingsnetwerk van Ripple.

Snellere wereldwijde betalingen inschakelen

Door een standaard API-oplossing aan te bieden, stelt xVia bedrijven in staat betalingen te sturen – zoals digitale portemonnees, betalingsproviders en anderen – om hun bedrijven snel te schalen, hun diensten te differentiëren en aan de behoeften van klanten tegemoet te komen. Bedrijven en personen die op deze services vertrouwen, kunnen betalingen sneller en goedkoper verzenden.

xVia biedt een platform aan voor spelers in het wereldwijde betalingsecosysteem om transacties direct af te handelen zonder aangepaste verbindingen te vereisen. Het kan ook kleinere bedrijven toelaten om gebruik te maken van dezelfde technologie en gestandaardiseerde regelset om realtime, traceerbare betalingen wereldwijd te verzenden.

xvia aankondiging

Uitdagingen voor wereldwijde betaalmarkt

Asheesh Birla, senior vice-president van het product bij Ripple, zei dat klanten die op zoek zijn naar toegang tot wereldwijde betalingsmarkten het kostbare en tijdrovende probleem tegenkomen om verbindingen te bouwen met netwerken en banken wereldwijd, aldus crowdfundinsider.com.

Betaling verstrekkers kunnen nu ook een enkele standaardverbinding onderhouden via xVia en stroombetalingen via RippleNet, waardoor de hoge uitvalpercentages die worden ondervonden bij traditionele overboekingen worden verlaagd. Bovendien verlaagt RippleNet de kosten voor handmatige reconciliatie.

James Hickman, chief commercial officer bij FairFX, zei dat xVia zijn bedrijf zal toelaten om meer mensen efficiënter en tegen lagere kosten te bereiken. Het zal FairFX ook in staat stellen om zijn belofte na te komen om klanten de meest transparante, efficiënte en wereldwijde geldoverdrachtervaring mogelijk te maken.

Chris Humphrey, CEO van RationalFX, kijkt er ook naar uit om de voordelen van xVia door te geven aan klanten over de hele wereld.

Rippe is volgens Coinmarketcap de derde digitale munt qua marktaandeel. De digitale munt staat op het moment van schrijven voor een waarde van $0,84. De cryptocurrencie is net zoals veel andere munten de laatste weken aan een inhaalslag begonnen en kruipt weer richting de 1 dollar. Ripple heeft de laatste weken al meerdere aankondigingen gedaan met nieuwe partners waaronder de Santander Bank uit Spanje. Er zit nog meer in het vat en wil je profiteren van een stijgende waarde koop dan nu  nog Ripples bij Litebit.

GA NAAR LITEBIT >>

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here