Het team van Ripple biedt een bug bounty aan iedereen die beveiliging relevante bugs kan vinden in hun softwareaanbod. Ze vinden het op dit moment belangrijker om zich meer te verdiepen in de software van Ripple dan dat er nu veel in wordt gehandeld.

Het Ripple (XRP) -team gaat verder met uitleggen wat kwalificeert als een geldige bug. Ze zeggen dat de bug in de Ripple-software of infrastructuur moet zitten. Het moet relevant zijn in termen van een risico vormen voor gebruikersfondsen, privacy of de werking van het netwerk. Het moet uniek, nieuw en gerepareerd kunnen worden. Het team vraagt ​​je ook om de bug niet te gebruiken om het netwerk aan te vallen, want dan zullen ze je geen premie betalen. Deze laatste voorwaarde voor het toekennen van de premie is hilarisch maar toch zeer noodzakelijk.

Misschien met zo’n grote nadruk op fonds- en gebruikersveiligheid door het team kan het de mogelijkheid bieden dat tegen het eind van het jaar de langverwachte $10 XRP-prijsvoorspelling zien. Als Ripple doorgaat met het afsluiten van partnerschappen en zijn oplossingen voor oplossingen voor softwarebetaling bewijst, is het mogelijk dat de digitale munt een sterke koersstijging kan door maken. 

De Executive Chairman, CEO en President van SBI Holdings, Yashitaka Kitao , is al meerdere malen op Twitter geciteerd en heeft veel nadruk op de $ 10. Hieronder staat een tweet.

De XRP-voorspelling van $ 10 werd gedaan met de achterliggen gedachten dat Ripple op dit moment erg ondergewaardeerd is. Een munt met een dergelijk bewezen product in situaties met probleemoplossing, zou in de tientallen zo niet honderden dollars in waarde moeten zijn. Maar laten we realistisch zijn en vasthouden aan $ 10, hoewel de prestaties uit het verleden in 2017 dit jaar een wonderbaarlijke toename van 28.000% opleveren.

Als dat zou worden gerepliceerd met behulp van de huidige waarde van XRP voor $ 0,66, dan hebben we tegen eind 2018 een prijs van $ 184,8 per XRP. Dit alles hangt af van de vraag of de markt een toename van het volume zal hebben om die prijzen te behouden als we verhuizen vooruit in het jaar.

Ripple is snel te kopen op Litebit. Vanuit Litebit kan je deze digitale munt eenvoudig versturen naar je eigen wallet of naar een andere exchange. Ben je nog niet helemaal bekend met Litebit lees dan onze handleiding over Litebit op onze pagina.

GA NAAR LITEBIT >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here