Ripple and Coinbase zijn bezocht door de People’s Bank of China (PBoC), en besprak de laatste virtuele valuta trends en problemen.

Terwijl regelgeving en wetgeving over de crypto-wereld worden besproken en de digitale valuta-leider Bitcoin met Blockchain Network als concept vormt op global schaal aanpassing en interesse, zien er dagelijks steeds meer industrieën en bedrijven heil in de cryptocurrency en blockchain platforms.

Veel die inzetten op de Rippl, hopen er op tijd bij zijn wanneer Ripple eventueel gaat samenwerken met China op de blockchainmarkt.

Wat is Ripple?

Ripple is een onderneming / bedrijf dat het betalings- en transactie- / ruilnetwerk ontwikkelde – Ripple. Het concentreert zich voornamelijk op het verschaffen van een betere, veiliger en sneller wereldwijde betalings- en digitale uitwisselingssysteem.

De marktontwikkelingsstrategie van Ripple kan niet worden nagemaakt door andere munten, omdat die  niet veel zijn gestructureerd als een onderneming die controle heeft waar de tokens vandaan komen, waardoor onderhandelingen over de financiële instellingen van de wereld mogelijk zijn.

Ripple – Chinese Markt!

Niet alleen de volgelingen van Ripple maar het bedrijf zelf hyped lekker mee voor een eventuele samenwerking met zo’n grote markt als China.

Bedrijfsgroei wordt ondersteund en wordt zeer verricht door transactiekosten, dus als er lage transactiekosten zijn, goedkoop en snel betalingssysteem, zou het een spelwisselaar zijn. Momenteel is het nieuws over de Chinese Blockchain-marktontwikkeling vooral gericht op de regulering van ICO’s en hun activiteiten.

Zoals aangegeven en voorspeld door Brad Garlinghouse – Ripple CEO – kan de dienst binnen 5 jaar voor consumenten en bedrijven operationeel zijn/

De ambtenaren van de Centrale Bank van China en het fintechbedrijf bespreken over het Ripple Consensus Ledger – Public Blockchain Platform.

Dit evenement was voor beide partijen van nut, omdat Ripple in staat was om bij de ambtenaren hun manier van werken en gebruik te presenteren: wereldwijde betalingsecosystemen, de aard van een openbare Blockchain en hoe iedereen zou profiteren van de toepassing van het Blockchain-platform en zijn principe.

 

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is over de samenwerking van Ripple en de China Central Bank, wordt dit nieuws wel gezien als een positieve ontwikkelen voor de Ripple.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here