Ripple’s XRP-token is in slechts één week van de slechtst presterende cryptocurrency van de top 5 gestegen naar de best presterende.

Op het moment van schrijven handelt de op twee na grootste cryptocurrency ter wereld volgens de marktwaarde op $ 0,72 – een stijging met 43,66% week-op-week, volgens CoinMarketCap.

Het nieuws komt natuurlijk, omdat de crypto-markten de afgelopen week weer in balans zijn. Maar hoewel de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies in week 30 procent hoger ligt in vergelijking met een week eerder heeft Ripple XRP zelfs dat opmerkelijke herstel overtroffen.

De onderstaande tabel laat zien hoe XRP het de afgelopen week verging in vergelijking met de andere cryptocurrency

XRP begon het jaar rampzalig en daalde 77,77 procent in het eerste kwartaal. Het token was met ingang van 1 april met 87,86% gedaald, die het op dat moment de slechtste digitale munt in de top 5 maakten.

Echter, XRP zag er erg oververkocht uit, volgens de dagelijkse relatieve sterkte-index (RSI), en een rally was misschien onvermijdelijk.

De nieuwsstroom heeft mogelijk ook een rol gespeeld in de winst, CoinDesk die vorige week meldde dat de in Spanje gevestigde bankgigant Santander One Pay FX lanceert – een grensoverschrijdende betaal app die is ontwikkeld in samenwerking met Ripple. Het nieuws oogstte veel aandacht van de handelaren en heeft mogelijk de interesse weer gewekt voor XRP. Het is echter vermeldenswaard dat de toepassing geen XRP-token gebruikt.

Vooruitkijkend is er een wijdverspreide overtuiging dat Wall Street-giganten als Soros en Rockefeller op het punt staan ​​een nieuwe bull run op crypto-markten te starten. Ripple, met zijn vele partnerships met banken en andere financiële instellingen, kan het best geschikt zijn om te profiteren van een resulterende instroom van geld. Bullish markt komt er aan!

Deze perioden van lage volatiliteit (handel in emissierechten) worden vaak gevolgd door perioden van hoge volatiliteit (uitbreken).

Merk op dat de volatiliteit van XRP op 9 april het laagste niveau bereikte sinds eind november, wat duidt op de breakout-beweging op zaterdag.

Rekening houdend met dit alles, kan XRP de komende weken meer winst boeken tegen Bitcoin.

Ripple staat dus op het punt om omhoog te schieten, wacht daarom niet langer en koop deze veelbesproken munt bij Litebit.

GA NAAR LITEBIT >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here