Tips

De populariteit van cryptocurrency neemt wereldwijd met de dag toe, maar tegelijkertijd wordt het ook steeds moeilijker om in te stappen. Een bitcoin was 1,5 jaar geleden ‘niks’ waard in vergelijking tot nu. Wij leggen aan de hand van verschillende artikelen en pagina’s uit hoe en waar je kan kopen en verkopen. Wat is de beste of gebruiksvriendelijke exchange platform.

Tips en uitleg

Maar ook zie je op Coinprimeur tips en tricks voor het handelen in cryptocurrency. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een digitale munt, hoe schrijf jij je in voor een ICO en nog veel meer uitleg over een succesvolle ICO, de ultieme altcoin trading strategie. Alles waar je op moet letten bij het handelen in cryptocurrency.

Coins kopen bij een broker

Je kan niet alleen cryptocurrency kopen via een exchange maar ook bij een broker (tussenpersoon), zij kopen op de markt veel munten op en verkopen die tegen een fee aan consumenten. Bekende partijen zijn Coinbase en Litebit. Wij hebben onze website hierover een review geschreven en uitleg gegeven hoe vanuit een broker de bitcoin of altcoins in je exchange wallet krijgt om hiermee te gaan handelen.

Wallet

Maar wij geven ook uitleg over hoe je digitale valuta kan opslaan en beheren welke wallet past hier het beste bij. Alle reviews worden door ons zelf geschreven uiteraard wel volledig onafhankelijk en objectief maar wel zo dat jij zelf kan bepalen het beste bij jou past. Wij leggen op onze pagina uit hoe bepaalde coins of tokens werken en of er de mogelijk bestaat om gratis tokens en coins te ontvangen. Navigeer op een eenvoudige manier door onze website met de hulp van onze bovenste menu balk.