Wat is Cryterium?

Cryptocurrency krijgt steeds meer aandacht, niet alleen voor de investeerders maar ook ontwikkelaars zien steeds meer mogelijkheden met de blockchhain achter al deze digitale munten. Crypterium moet ervoor zorgen dat de betalingen die cryptocurrency mogelijk maken makkelijker worden en gebruiksvriendelijker

Met behulp van de technologie achter Crypterium krijg je de theoretische voordelen van cryptocurrency. Financiële onafhankelijkheid, lage transactiekosten en snelle verwerkingstijden. Nu gaan we naar de praktische voordelen waar Crypterium voor moet zorgen. Iedere smartphone voornamelijk Android en iOS smartphone gebruikers moeten de Crypterium wallet gebruiken om contactloos betalingen te kunnen verrichten met cryptocurrency.

De voordelen van Crypterium

Crypterium moet een hoop voordelen met zich meebrengen, althans dat is wat Crypterium zelf verteld op haar website met de whitepaper. De voordelen op een rijtje. Na het aanmelden voor een creditcard krijg je direct jouw virtuele kaart. Om transacties te verrichten wat je bij een bank wel hebt zit er geen limiet op transacties. Deze transacties kan 24 uur per dag 7 dagen in de week verrichten. De betalingen tussen verschillende cryptocurrency hebben geen dure wisselkoersen.

Andere digitale portemonnees

Crypterium maakt het ook mogelijk om andere digitale portemonnees ermee te integreren. De digitale portemonnees die hiermee bedoeld worden zijn PayPal, Gyft, WeChat, Aliay en PayTM. Het netwerk heeft ook een loyaliteitsprogramma, je ontvang na iedere transactie een beloning. Crypterium gelooft in contactloos betalingen en zien dit als de toekomst.

Het aanmaken van een cryptobankrekening

Het aanmaken van een cryptobankrekening gaat snel en eenvoudig. Wanneer jij je aanmeldt krijg je meteen beschikking over je cryptobankrekening, je hoeft dus niet te wachten op je pasje en pincode. Crypterium genereert een virtuele creditcard van de grote creditcard merken VISA, Mastercard en AMEX (American Express).