Wat is Einsteinium?

Het ecosysteem Einsteinium en de stichting Einsteinium zijn verbonden met behulp van de EMC2-munt. Het maakt gebruik van de Algo-scrypt met een bloktijd van 60 seconden. Het gebruik van een POW scrypt-algoritme met in totaal 299 miljoen EMC2-munten beschikbaar. 2,5% van elk blok gaat naar de stichting en 2% gaat naar wetenschappelijke projecten. 0,5% gaat naar waterputten, marketing en goede doelen.

Einsteinium tijdperk

De mijnbouw van Einsteinium is onderverdeeld in tijdperken, elk tijdvak is 36.000 blokken lang en heeft een looptijd van 25 dagen. Aan het einde van elk tijdperk wordt een nieuwe baanbrekende wetenschappelijke oorzaak geselecteerd om financiering van Einsteinium Foundation te ontvangen. De Proof of Work-mijnbouw van Einsteinium zal 730 tijdvakken duren.

Wormhole-evenementen.

Tijdens elk tijdperk, beginnend vanaf het 2e jaar tot het jaar 10, zal er een willekeurig Wormhole-evenement plaatsvinden. Een Wormhole-evenement is 180 blokken lang met een beloning van 2973 Einsteinium per blok voor mijnwerkers op lange termijn. Dit is een beloning met vaste waarde, ongeacht de huidige blokbeloning en vervangt de standaardbeloning voor dat blok. Een Wormhole Event wordt willekeurig gegenereerd en kan op elk moment tijdens een Epoch beginnen, maar zal ALTIJD 180 blokken lang zijn.

Aanhoudende aantrekkingskracht.

Als we voorbij het 25e tijdperk gaan, zullen de Wormhole-evenementen, in combinatie met de stijgende waarde van Einsteinium, een belangrijke stimulans zijn voor kleinere mijnwerkers om mijnbouw voort te zetten. Met een beloning van honderden keren de standaardwaarde voor het grijpen, wil je een Wormhole-evenement niet missen.

Het team achter Einsteinium

Het team achter het ecosysteem wordt geleid door Jonathan Lauziere, de penningmeester en het bestuurslid. Malden Trifunovic de voorzitter, Ryan Wright, projectcoƶrdinator Vladan Bozilovic IT-leider en Erick Calder Chief Strategist onder anderen.

Het bepalende kenmerk van het ecosysteem in die zin dat het een vermeende charitatieve missie is. Het ecosysteem heeft een filantropisch nevendoel met een hypermoderne IT- en cryptoprojecten.