Wat is Investfeed

InvestFeed wordt een sociaal investeringsplatform voor cryptocurrency-industrie door een epicentrum te zijn voor cryptocurrency sociale, marktgegevens, crowd-sentiment, breaking news, informatie over bestaand, trending, nieuwe projecten, evenals een geïntegreerd asset portfolio of orderbeheer en deelmogelijkheden.

Achtergrond

Tot 24 februari noemde investFeed zichzelf als eerste open sociale netwerkplatform om de financiële markten te democratiseren waar aandelenbeleggers hun real-time aandelenhandel, -portefeuilles en -strategieën met andere investeerders konden delen. Maar op 1 juli in een openbare brief, Ron Chernesky, CEO, veranderde investFeed de loop van het investeren van het claimen van de eerste sociale media voor financiële markten om als eerste het mark leidende en leidende cryptocurrency sociale investeringsnetwerk te zijn.

Probleem bij lancering nieuwe munt

  • Geen centrale hub om te kopen, verkopen en uitwisselen, toegang tot marktgegevens en nieuws, of om te chatten over bestaande en opkomende cryptocurrencies.
  • Geen toegewijd netwerk voor liefhebbers en professionals wereldwijd in de blockchain-industrie
  • Cryptocurrencies, vooral nieuwere alt-munten, lijden aan een gebrek aan blootstelling
  • Crypto- en alt-munteninformatie is te gefragmenteerd en verspreid
  • Centralisatie is nodig voor omzetkansen als actieve bijdragers in de gemeenschap zwak zijn

Oplossing van Investfeed

Ze bouwen aan een social networking- en markt toegangsplatform (Browser en Mobile) voor de cryptocurrency-community waar gebruikers professionele relaties kunnen leggen, leren, hun portemonnee kunnen beheren en gebruikers in staat stellen cryptocurrency te verdienen en uit te wisselen. Het zal een meertalige ondersteuning bieden. Makers die posten op investFeed kunnen inkomsten genereren door hun werk te laten herkennen (of “liken”) door de investFeed-community.

Het platform van Investfeed

Het huidig ​​platform van InvestFeed is momenteel een platform overschrijdend sociaal handelsplatform in productie voor Amerikaanse aandelen, beschikbaar op Browser, Native iOS en Native Android.

In de huidige app-ontwikkeling ontwikkelen ze langzaam het platform om de belangrijkste migratie van hun platform te integreren van een financiële markt op basis van cryptocurrency mark gebaseerd netwerk, waar ze functies toevoegen zoals sociale streams voor crypto’s, lijst van belangrijke crypto-valuta’s en hun activa waarden in hun platform. Ze werken actief aan de ontwikkeling van hun nieuwe platform.