Wat is LoMoCoin?

LoMoCoin wordt ‘s werelds eerste cryptocurrency-build in de LBS Entertainment-app. De bèta-app wordt via e-mail verzonden naar mensen die zich hebben ingeschreven voor het bètatestprogramma.

De meeste mensen zijn waarschijnlijk bekend met de game Pokémon Go, waarbij je fysiek rond moet lopen en Pokémons moet verzamelen met behulp van locatieservices en een kaartservice. LoMoCoin brengt dit type spel naar een geheel nieuw level met zijn geïntegreerde cryptocurrency-functionaliteit. Momenteel zijn Bitcoin en Lomocoin beschikbaar. Bitcoin kan worden opgeslagen, verzonden en ontvangen zoals in een normale portemonnee. Lomocoin’s kunnen direct in de app worden opgeslagen, ontvangen, verzonden en gekocht worden. Het omzetten van Lomocoin naar Bitcoin en vice versa is ook mogelijk binnen de app.

Tegelijkertijd blijft LoMoCoin. Bijvoorbeeld drie mobiele internetversies van WeChat H5, iOS en Android die voldoen aan de groeiende vraag voor gebruikers en verlagen hiermee de drempel voor het gebruik digitale valutawisseling met de hulp van entertainmentmethoden en gemakkelijke toegang voor winkels.

Het idee van LMC moet uiteindelijk ervoor zorgen dat in de toekomst kunnen de Pokemons Go’s een langer uithoudingsvermogen krijgen en geen hyp zijn. Dit willen ze doen aan de hand van de volgende punten:

  1. Het werkelijke uithoudingsvermogen van de spelers en de tijd die ze verbruiken, om te zetten in een enorm mensenverkeer enorme handelsmogelijkheden en het benutten van kansen voor winkelmarketing;
  2. Cash betaald door winkels voor het verzenden van LMC naar spelers om verkeer te krijgen;
  3. Echte goederen en diensten die speciaal door winkels worden aangeboden;
  4. App-populariteit gecreëerd door voortdurende interactie tussen spelers en tussen spelers en winkeliers;
  5. De visie van externe investeerders op de toekomstige waarde van het gehele LoMoCoin-ecosysteem. Al deze elementen vormen de back-up waarde van LMC, wat te zien is aan de conversie van LMC prijs en totaal kapitalisatie.