Wat is NAGA coin

De oplossing wat NAGA in gedachten heeft is om één gedecentraliseerde cryptocurrency te creëren voor meerdere financiële producten, waaronder:

  • Financiële markten (via hun Swipestox-platform)
  • Virtuele goederen (via Switex)
  • Cryptocurrencies (via hun NAGA-portemonnee)

Het bedrijf stelt iedereen in staat om op een eenvoudige manier geld te verdienen en dat dit plaats vindt op één platform zonder de noodzaak van een bank- of bankrekening.

Hier is een kort overzicht van elk van de drie NAGA-platforms:

SwipeStox

SwipeStox wordt beschreven als een sociaal netwerk voor handelaren. Het platform heeft binnen 12 maanden na de lancering 2 miljoen transacties verwerkt en genereert momenteel elke maand ongeveer $ 3 tot $ 4 miljard aan handelsvolume. Het platform heeft ook in de afgelopen zes maanden een groei van ten minste 100% meegemaakt.

SwipeStox bestaat uit een scorebord waarin je de toptraders van een bepaalde periode kunt volgen en vervolgens op ‘auto copy’ tikt om alle transacties die door de ‘toptraders’ zijn gemaakt automatisch te kopiëren.

SwipeStox scheidt niet alleen experts aan de ene kant en beginners aan de andere. Met SwipeStox kunnen gebruikers ook de expert zijn voor een specifieke markt of situatie. Deze gebruikers kunnen volgers genereren en geld verdienen door meer volgers te verzamelen.

SwipeStox benadrukt ook een gamified-ervaring die zich onderscheidt van andere brokerplatforms. Het is mobiel en door gebruikers ervaren, en levert meer een game-ervaring dan een traditionele brokerervaring. NAGA heeft dit gedaan om asset trading open te stellen voor de wereldwijde markt van gamers.

Switex

Switex beidt handelaren over de hele wereld een platform voor transparante blokchain-gebaseerde handel in artikelen. De Switex blockchain is het kerngedeelte van het ecosysteem. Op die blockchain staat de registratie van virtuele goederen en de transactie die daarbij horen op verwerkt. Switex wilt het eerste juridische ecosysteem zijn voor goederenhandel tussen gamers. Hiermee kunnen gamers, game ontwikkelaars en uitgevers eerlijk profiteren en deelnemen aan P2P-handel.

De markt is ontworpen om eenvoudig en gebruiksvriendelijk te zijn. Gamers kunnen eenvoudig aanbiedingen plaatsen, volledig controle hebben over hun items (inclusief prijzen, limieten en beperkingen) en geld verdienen door veilige verkoop van virtuele artikelen.

NAGA Wallet

NAGA zal het storten van tokens via de NAGA-portemonnee mogelijk maken in SwipeStox en Switex, evenals toekomstige platforms die deel zullen uitmaken van het NAGA-ecosysteem. De portefeuille wordt verbonden met toonaangevende crypto-uitwisselingen van activa. Gebruikers kunnen fiatgeld omzetten in cryptocurrencies met behulp van de NAGA Wallet.

NAGA Coin of NGC fungeert als de basisvaluta op het platform. Alle NGC-houders zullen deelnemen aan elke transactie die wordt geïnitieerd via NGC en worden uitgevoerd op de hierboven genoemde NAGA-platforms. Alle transactiekosten van het platform worden gestort in een NAGA Coin Loyalty Fund.