Wat is TRON?

Tronix (TRX) is de officiële munteenheid van TRON, met als doel een gedecentraliseerd platform voor het delen van informatie dat uiteindelijk gebruik maakt van blockchain- en peer-to-peer (p2p) netwerktechnologie. Opgericht door een stichting zonder winstoogmerk in Singapore, probeert de TRON Foundation de wereldwijde entertainmentindustrie aan te pakken die momenteel gewaardeerd wordt op $ 1 biljoen.

Volgens de whitepaper zijn de teamleden van TRON volgelingen van Sir Tim Berners-Lee, die ervan overtuigd zijn dat het protocol vanaf het moment van de uitvinding een aanwinst voor de mens is, in plaats van een winstgevend hulpmiddel voor kleine groepen. ” Tim Berners-Lee is de oprichter van het World Wide Web.

Het open, gedecentraliseerde platform en de gedistribueerde opslagtechnologie van TRON stellen makers van digitale inhoud in staat tussenpersonen zoals de Apple Store en Google Play Store te verwijderen. Contentproducenten kunnen zo rechtstreeks geld verkrijgen van consumenten.

Momenteel worden veel gebruikersgegevens en verkeer gecontroleerd door een aantal bedrijven zoals Google, Facebook, Amazon en Snapchat. TRON probeert deze controle te beperken door eigendom van de gegevens terug te geven aan de maker.

Belangrijkste kenmerken van TRON

TRON wil ‘het internet helen’ door middel van de volgende functies:

  1. Data-vrijmaking: vrije en ongecontroleerde gegevens
  2. Content-ecosysteem mogelijk maken waar gebruikers digitale content kunnen verkrijgen door verspreiding van content
  3. Persoonlijke ICO met de mogelijkheid om digitale activa te distribueren
  4. Infrastructuur om gedistribueerde digitale activa-uitwisseling (zoals games) en markt voorspelling mogelijk te maken.

Economic Gain: TRON 20 Token en TRON Power (TP)

De Tron 20-token zal waarde houden en individuele inhoudseigenaren toestaan ​​om tokens op het platform te maken, vergelijkbaar met Cryptocurrency Waves . Opgemerkt moet worden dat de TRON 20 token niet hetzelfde is als Tronix, dat het ruilmiddel op het platform is.

Nu het bedrijf op zoek is naar langetermijninvesteringen en beleggers wegjaagt die snel winst willen maken, kan het TRX-token zelf worden opgeborgen om TP te krijgen. Dit zal gebruikers opwaartse mobiliteit in het ecosysteem geven met machtsbewegingen zoals stemrechten en hogere status. Hoe langer je tokens zijn vergrendeld, hoe meer TP TRON je zal belonen.

Hoe werkt TRX?

Dit is een langdurig project met een aantal fasen beginnend met Exodus in 2017 en uiteindelijk leidend tot de Eeuwigheid in 2023. Hieronder staan ​​de belangrijkste kenmerken van elke fase.

  1. Exodus: het gratis platform voor peer-to-peer distributie, opslag en inhoud.
  2. Odyssey: economische prikkels die zijn opgezet om het creëren van content en empowerment te stimuleren
  3. Great Voyage: individuele ICO-mogelijkheden
  4. Apollo: mogelijkheid voor producenten van inhoud om persoonlijke tokens uit te geven (TRON 20 token)

Stappen 5 en 6 lijken beide om het vermogen om de game-industrie te decentraliseren verder te bevorderen. Ze stellen ontwikkelaars in staat om vrij spelplatforms te bouwen en vervolgens monetaire prikkels te bereiken bij het opzetten van genoemde spellen.

Op dit moment is TRX beschikbaar op Binance. Wil je graag TRON (TRX) kopen? Wacht dan niet langer en snel naar Binance.

GA NAAR BINANCE >>