XTRABYTES

Koers XTRABYTES

Wat is XTRABYTES?

XTRABYTES (XBY) is een blockchain/modules-platform en bijbehorende cryptocurrency dat verschillende belangrijke innovaties introduceert die aanzienlijke voordelen bieden op het gebied van beveiliging en schaalbaarheid ten opzichte van de huidige cryptotechnologieën op de markt.

Het doel van EXTRABYTES

Het doel van XTRABYTES is om een platform te bieden waarop een veelvoud van op maat gemaakte services kunnen worden ingezet en gebruikt. Verschillende blockchain-oplossingen bieden een vergelijkbaar aanbod, maar XTRABYTES is uniek omdat het wordt ondersteund en gebouwd op een veilig, krachtig en betrouwbaar netwerk.

Bewijs van handtekening

XTRABYTES introduceert een revolutionair nieuw consensusalgoritme (Zolt), gebaseerd op het concept van Bewijs van Handtekening. Zolt zorgt voor een block signature rate van 100% systeembreed, wat een ongeëvenaard beveiligingsnive au oplevert. Bijkomende voordelen zijn een aanzienlijk lager energieverbruik, aangezien Zolt geen netwerk van mijnwerkers nodig heeft.

Het XTRABYTES-platform wordt geoptimaliseerd voor DAppss die direct in de blockchain worden gebouwd. De ontwikkelaars van XTRABYTES werken eraan om zowel onmiddellijk als een proof-of-concept te creëren en die dient als de ruggengraat voor toekomstige ontwikkelaars om op het netwerk te bouwen. Deze zullen de eerste zijn van nog vele andere.

Het netwerk

Het XTRABYTES-netwerk zal een zeer aanpasbaar platform bieden waarmee ontwikkelaars een verscheidenheid aan op maat gemaakte applicaties kunnen creëren en inzetten. Flexibiliteit en gebruiksgemak staan ​​centraal in het ontwerp van het netwerk en het verkorten van het ontwikkelingsproces stboellen gebruikers in staat om hun projecten snel en efficiënt te starten. Het doel is dat XTRABYTES als host fungeert voor een heel nieuw ecosysteem van toepassingen en services, allemaal ondersteund door de beveiligings- en schaalvoordelen die inherent zijn aan de kerntechnologie van XTRABYTES.

Op het XTRABYTES-platform zijn deze maatwerktoepassingen gelabelde modules, waaruit blijkt dat ze zowel onafhankelijk als onafhankelijk zijn van andere modules. Elk module bestaande uit een geheel afzonderlijke applicatie. Modules zijn gescheiden en kunnen worden gemaakt, bijgewerkt en verwijderd zonder elkaar te beïnvloeden of het netwerk op enigerlei wijze te verstoren. Ze bieden plug-en-play-functionaliteit, waarbij modules eenvoudig kunnen worden aangesloten op het XTRABYTES-netwerk en meteen kunnen profiteren van de belangrijkste functies.

Statische knooppunten

Statische knooppunten vormen de ruggengraat van het XTRABYTES-netwerk. Het woord STATISCH is afgeleid van de woorden; Services Transacties en Trusted in Control, dat is alles wat onze STATIC-knooppunten op de eenvoudigste manier definieert.

Services – Alle modules die aan het XTRABYTES-netwerk zijn gekoppeld, moeten worden bediend door ten minste één STATIC-knooppunt.
Transacties – Alle transacties worden verwerkt door de STATIC-knooppunten.
Trusted – Elke STATIC-knoop wordt geregistreerd door een storting van XBY en is bekend bij het XTRABYTES-netwerk.
Controle – Het STATISCHE-netwerk bestuurt het volledige XTRABYTES MODULAR BLOCKCHAIN ​​ECOSYSTEEM.

Het ontwikkelteam van XTRABYTES is van plan om verschillende modules uit te geven als proof-of-concept en om verschillende kerndiensten aan te bieden. De eerste hiervan zal bestaan ​​uit een gedecentraliseerde veilige gegevensopslag, met verschillende andere diensten die momenteel worden overwogen.

Voor meer informatie hoe je XTRABYTES moet kopen en moet verkopen dan verwijzen we je graag door naar de andere pagina’s van XTRABYTES op onze website.

Xtrabytes is op dit moment maar te verhandelen C-Cex.