Yobit

Yobit review

ALGEMENE INFO
Website www.yobit.net
Opgericht 29 januari 2015
Gevestigd Panama
Beschikbare talen Engels, Russisch, Chinees
Support Ticket
Mobiele applicatie Nee
Trading fee 0,2%
Handleiding Handleiding Yobit
Registreren

Over Yobit

Yobit is een cryptocurrency exchange dat is opgericht op 29 januari 2017. Het is niet helemaal zeker waar het is gevestigd omdat de server staat in San Francisco en de het domein is geregistreerd in Panama. Yobit heeft een duidelijk overzicht en het is allemaal redelijk snel te begrijpen hoe iets werkt. Wil jij je toch liever verdiepen hoe Yobit precies werkt dan verwijzen wij je graag door naar onze pagina met de handleiding van Yobit.

Wat maakt Yobit exchange zo uniek?

Yobit biedt elk bedrijf de mogelijkheid aan om met haar eigen digitale munt op de exchange te verschijnen tegen een bepaalde vergoeding. Omdat ze dit goed aanbieden en eerlijk doen wordt de Yobit exchange vaak overspoeld met nieuwe munten. Dit geeft voldoende kansen voor slimme beleggers om deze nieuwe in de eerste fase te kunnen krijgen. Je kan dan de munten op de server van Yobit laten staan omdat er dan vaak nog geen wallet is maar wij adviseren je wel om de munten te verplaatsen zodra er een wallet uit komt. Dit neemt echter wel een nadeel met zich mee omdat er ook veel scamcoins hun weg weten te vinden naar Yobit.

Hoe snel is de verificatie bij Yobit?

Het aanmaken van een account bij Yobit.net kost je ongeveer vijf minuten, omdat de bevestigings-e-mail bijna onmiddellijk verschijnt in je inbox. Als het gaat om het versturen van betalingen of het doen van opnames, verloopt het verificatieproces snel zolang je de Google Authenticator hebt geïnstalleerd.

De enige FIAT-valuta die wordt geaccepteerd, is de USD. Je kunt USD in uw account storten en er bitcoins mee kopen. Nadat jij je account heeft bijgeschreven, kunt u deze vervolgens inruilen voor BTC en naar uw gewenste cryptocurrency gaan. Ze hebben een brede selectie van BTC, DASH, ETH, XBY en DOGE om er maar een paar te noemen.

Hoeveel zijn de handelsvergoedingen op Yobit?

Yobit vraagt voor elke transactie een fee van 0,2. Dit betekent wanneer je 1 hele bitcoin gaat uitgeven jij 0,002 bitcoin moet betalen aan het Yobit platform.

Is Yobit een veilige exchange?

Sommige platformen liggen onder vuur omdat ze hack gevoelig zijn. Daar heeft Yobit geen maar ze hebben wel een onderzoek van de Russische federale overheid aan hun broek. Yobit exchange bevat een 2-stappen verificatieproces voor al haar gebruikers. Om de 2-stappen verificatieproces uit te voeren heb je hiervoor Google Authenticator nodig. Dit is een app op je telefoon die is gekoppeld aan jouw account van Yobit. Bij het inloggen met je username en wachtwoord moet je daarna nog een 6-cijferige code invoeren die verschijnt in Google Authenticator.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Beveiliging -Yobi-codes (storting codes)
  • Gratis munten

Negatieve punten

  • Heeft een hoop negatieve recensies

Geld verdienen aan Yobit

Wanneer jij iemand uitnodigt om gebruik te  maken van de YobitExchange met behulp van een unieke link dan ontvang jij een fee, vergoeding. De grote van deze vergoeding is bij ons zelf niet helemaal duidelijk.

Klantenservice

Met betrekking tot klantenservice hebben ze geen live chat, dat is wel een tegenvaller ten opzichte van andere exchanges. Ze hebben een ticketsysteem, maar die werkt niet helemaal hoe het zou moeten werken. Bij het aanmaken van een ticket ontvang je geen referentienummer of een bevestiging. Laat staan een opgegeven tijdvak waarin ze zullen reageren.