Zoin kopen

Zoin (ZOI) is op dit moment maar te koop bij een paar ‘kleinere’ exchanges. De meest bekende en betrouwbare exchange is Cryptopia en de Zoincoin wordt daar ook het  meest verhandelt. In veel gevallen hebben cryptomunten een hoop tokens, voor Zoin is dat niet het geval. Het heeft net als Bitcoin maar een maximaal aantal tokens van 21 miljoen en op dit moment zijn er iets meer dan 17 miljoen in omloop.

Waarom Zoin kopen?

Zoin (ZOI) is een gedecentraliseerd platform dat er voor wilt zorgen dat alle transacties veilig, anoniem en privé zijn. Ze willen niet alleen een anonieme munt zijn waarmee wordt verhandelt op een exchange maar willen ook de digitale munt worden waarmee je online betalingen kan verrichten voor het kopen van producten of diensten.

Airdrop ZOIN voor NIX

Een andere reden waarom je de beschikking moet hebben over ZOIN is dat er een snapshot gaat plaatsvinden op 6 juni 2018. Deze snapshot zal ervoor zorgen dat je binnen 2 weken na de snapshot een airdrop krijgt van NIX tokens. De verhouding van ZOIN naar NIX is 1:2. Je ontvangt alleen de NIX tokens als je ZOI hebt opgeslagen in een wallet en niet die van een exchange.

Wallet van ZOIN

Vaak kan je een goede cryptocurrency herkennen als het naast een goed team ook de beschikking heeft over een eigen wallet. Zoin is zo’n cryptocurrency en heeft de beschikking over een wallet die geïnstalleerd kan worden voor verschillende besturingssystemen zoals MAC, Windows en Linux. Het team van ZOIN is volop bezig om een mobiele wallet te ontwikkelen voor IOS en Android, de roadmap geeft aan dat daar niet lang meer op hoeft gewachte te worden. Wanneer je ZOI hebt aangeschaft via de exchange van bijvoorbeeld Cryptopia kan je er voor kiezen om ze in een wallet van de exchange te laten staan of in die van een aparte wallet die is ontwikkeld door het Zoin team, wij adviseren het laatste.

ZOI kan je niet zomaar kopen je moet eerst Bitcoins kopen en dat is eenvoudig te doen via  Litebit en Bitonic. Wij hebben daar hele goede ervaringen mee en je beschikt in no time over de bekendste digitale munt. Je verstuurt de BTC’s naar Cryptopia en je kan daarna ZOI aanschaffen.

GA NAAR CRYPTOPIA >>